home page
 
[ ENG | 中文 ]
美國酒店業協會

美國酒店業協會歡迎您

 

美國酒店業協會 ( American Hotel & Lodging Association, AH&LA) 於1910年在美國創立,是全球最大型、歷史最悠久的酒店業協會,AH&LA在世界各地擁有超過13,000家酒店會員,是第一家被美國政府授權能夠為從業員提供酒店業資格考試認證的機構,並且保證畢業學員的質素符合酒店業標準,給予從業人員最完善的支援和幫助。

美國酒店業協會教育學院(AHLEI)是一家非營利性的教育組織,成立于1953年,隸屬美國酒店業協會 (AH&LA)。AHLEI的宗旨是提供優質酒店業教育、培訓及專業證書,以配合酒店業學校及業界的需要。AHLEI致力堅守教育和培訓的使命, 以幫助在飯店業各個崗位工作的人士。

啟示書院很自豪成為AH&LA於香港的授權教學中心。

官方網站: https://www.ahlei.org/ 

 

 

 

美國酒店業協會相關資料
專業認證

 

 

Study with us >
Information to help support your decision to study a course.
 About Compass College >
Information about the College, our compues and services. Use the Interactive scenes to discover mores.
 
 
Currrent Students >
Visit our new current student pages for all the latest news, events and opportunities.
 Order a prospectus today >
What course are you interested in? See the courses we have on offer in 2015.
 
 
 
連結

分享