home page
 
[ ENG | 中文 ]
商業及酒店管理學校 – 瑞士琉森

   

商業及酒店管理學校 (Business and Hotel Management School, BHMS) 位於琉森的中心,是瑞士班尼狄學校集團 (Bénédict Switzerland group of schools) 的成員之一,創立於1928年,旨在為期望成功的成人提供高等教育。班尼狄學校集團是瑞士規模最大的私營教育集團,每年為超過15,000名全日制及兼讀制學員提供教育。

 

在班尼狄學校集團位於蘇黎世的校園,每年約5,000名學員學習語文、各種輔助健康護理課程、資訊科技、商科學徒及商業管理課程,以獲取瑞士政府承認的資歷。學校提供工藝、技術及管理為本的文憑課程;文學學士課程;文學碩士課程及工商管理碩士課程。

 

在商業及酒店管理學校位於琉森的校園,每年約700名學員有機會為他們日後在酒店及款待服務業擔任管理工作作好準備。商業及酒店管理學校與英國亞伯丁的羅伯特哥頓大學 (Robert Gordon University of Aberdeen, UK) 及美國的西雅圖城市大學 (City University of Seattle, USA) 合作,提供文學學士課程;工商管理深造文憑課程及工商管理碩士課程。

官方網站: http://www.bhms.ch/

 

 

查詢
聯絡姓名 :
聯絡電話 :
有關課程 :
從那途經得知本校院 :

 

Study with us >
Information to help support your decision to study a course.
 About Compass College >
Information about the College, our compues and services. Use the Interactive scenes to discover mores.
 
 
Currrent Students >
Visit our new current student pages for all the latest news, events and opportunities.
 Order a prospectus today >
What course are you interested in? See the courses we have on offer in 2015.
 
 
 
連結

分享